Een zorg minder voor Patrick Lefevere: Deceuninck-Quick.Step verheugd met hernieuwde samenwerking

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Een zorg minder voor Patrick Lefevere: Deceuninck-Quick.Step verheugd met hernieuwde samenwerking
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Deceuninck-Quick.Step rijden ze ook de volgende twee seizoenen nog steeds op fietsen van het Amerikaanse Specialized. Teammanager Patrick Lefevere heeft een akkoord bereikt in Californië.

Door ziekte moest Patrick Lefevere zijn tripje naar de VS al eens uitstellen, maar er is toch een akkoord uit de bus gekomen tussen beide partijen. Quick.Step rijdt al sinds 2012 op fietsen van Specialized en daar komen nog eens twee seizoenen bij. 

Sleutel voor succes

"We zijn blij dat we twee jaar langer bij Specialized blijven", laat Patrick Lefevere weten. "Deceuninck-Quick.Step en Specialized hebben samen een lange en mooie geschiedenis. Een bedrijf dat naar ons luistert en fietsen maakt hoe wij het willen, is één van de sleutels voor ons succes. Er bestaat geen twijfel over dat we op de beste fietsen ter wereld rijden."

Ook BORA-hansgrohe, de ploeg van Peter Sagan, doet beroep op fietsen van Specialized. Nu het akkoord met de fietsenproducent verzegeld is, kan Lefevere verder werk maken van de contractverlengingen bij zijn team. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties