Een zorg minder voor Patrick Lefevere: Deceuninck-Quick.Step verheugd met hernieuwde samenwerking
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Deceuninck-Quick.Step gaat nog twee jaar langer door op de fietsen van Specialized

Een zorg minder voor Patrick Lefevere: Deceuninck-Quick.Step verheugd met hernieuwde samenwerking
Foto: © photonews

Bij Deceuninck-Quick.Step rijden ze ook de volgende twee seizoenen nog steeds op fietsen van het Amerikaanse Specialized. Teammanager Patrick Lefevere heeft een akkoord bereikt in Californië.

Door ziekte moest Patrick Lefevere zijn tripje naar de VS al eens uitstellen, maar er is toch een akkoord uit de bus gekomen tussen beide partijen. Quick.Step rijdt al sinds 2012 op fietsen van Specialized en daar komen nog eens twee seizoenen bij. 

Sleutel voor succes

"We zijn blij dat we twee jaar langer bij Specialized blijven", laat Patrick Lefevere weten. "Deceuninck-Quick.Step en Specialized hebben samen een lange en mooie geschiedenis. Een bedrijf dat naar ons luistert en fietsen maakt hoe wij het willen, is één van de sleutels voor ons succes. Er bestaat geen twijfel over dat we op de beste fietsen ter wereld rijden."

Ook BORA-hansgrohe, de ploeg van Peter Sagan, doet beroep op fietsen van Specialized. Nu het akkoord met de fietsenproducent verzegeld is, kan Lefevere verder werk maken van de contractverlengingen bij zijn team. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties