Tevreden gevoel bij Deceuninck-Quick.Step na eerste Hammer Series: "Remco liet motor brullen in ploegentijdrit"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Ploegleider Tom Steels (Deceuninck-Quick.Step) blikt tevreden terug op de Hammer Stavanger

Tevreden gevoel bij Deceuninck-Quick.Step na eerste Hammer Series: "Remco liet motor brullen in ploegentijdrit"
Foto: © photonews

Een ploegentijdrit van net geen 49 kilometer was de laatste opdracht in de Hammer Stavanger voor (de jonge ploeg van) Deceuninck-Quick.Step, dat uiteindelijk zesde werd. "We kunnen trots zijn", aldus ploegleider Tom Steels.

Deceuninck-Quick.Step mocht mee in de finalegroep na een zevende plek in de Hammer Climb en een zege in de Hammer Sprint. Ook de Hammer Chase, de ploegentijdrit, verliep vrij lekker. 

Met een gemiddelde snelheid van 53,2 kilometer per uur kwam de beste ploeg van 2018 vijf seconden tekort voor het podium in het Noorse Stavanger. "We kunnen trots zijn op onze prestaties en hoe onze jonge renners gekoerst hebben", vertelde Tom Steels. "Natuurlijk was de winst in de Hammer Sprint het hoogtepunt."

"Prachtig om te zien dat hij Vakoc in zo'n goede vorm steekt"

"Petr Vakoc was daar een sleutelfiguur, het is prachtig om te zien dat hij weer in zo`n goede vorm steekt" aldus Steels, die nog hoopgevende signalen gaf. "Yves Lampaert toonde ook een goede conditie na een lange pauze. Martinelli was op alle terreinen van dienst, terwijl Remco Evenepoel zijn motor liet brullen in de ploegentijdrit. Alvaro was ook erg goed, zelfs in de heuvels, en hij was er altijd."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties