Iljo Keisse kwam begin 2019 in mediastorm terecht: "Een domme fout van mij, het was een heftige periode"
Redactie
| 3 reacties

Iljo Keisse over voorval in Ronde van San Juan: "Dat was een domme fout"

Iljo Keisse kwam begin 2019 in mediastorm terecht: "Een domme fout van mij, het was een heftige periode"
Foto: © photonews

Iljo Keisse revalideert nog volop van een valpartij en elleboogbreuk in Parijs-Roubaix, maar kwam in een podcast van Sporza ook nog eens terug op het incident in de Ronde van San Juan. Daar nam Keisse een iets te seksueel getinte pose aan bij een vrouw die op de foto wou.

Keisse werd uit de Argentijnse rittenkoers gezet en er kwam bovendien een storm aan negatieve reacties. "Dat was een domme fout, sowieso", geeft Keisse toe. "Ik had nooit de intentie om iemand te kwetsen, maar het was een fout van mij."

Heftige periode

"Het was gebeurd in een fractie van een seconde. Er was ook een normale foto natuurlijk, maar die is niet naar buiten gekomen. Ik heb daar wel van afgezien, het was een heftige periode. De reacties die ik gekregen heb, waren ook niet min", bekent de renner van Deceuninck-Quick.Step.

De 36-jarige Oost-Vlaming heeft zijn lesje dan ook geleerd. "Ik ga zeker niet met een steen werpen naar iemand die een slechte reactie naar mij gestuurd heeft, want ik ben de enige die een fout heeft gemaakt. Ik begrijp het, maar er zijn grenzen", besluit Keisse

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties