Meer details bekend over plannen van Jumbo-Visma met Laurens De Plus en Primoz Roglic

Meer details bekend over plannen van Jumbo-Visma met Laurens De Plus en Primoz Roglic
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Laurens De Plus is niet langer dan zes dagen kunnen meegaan in de Ronde van Italië en dat was zeker een tegenvaller voor Jumbo-Visma. Dat is ook goed te zien aan hoe het Primoz Roglic vergaat bergop. Met hen beiden heeft de Nederlandse ploeg nog wel plannen.

Het mag duidelijk zijn dat Jumbo-Visma enorm hard gelooft in Roglic, of hij nu de Ronde van Italië wint of niet. Ook de komende jaren wil de ploeg met de Sloveen naar eindwinst dingen in grote ronden. Sowieso is een vertrek niet meteen aan de orde, want Roglic ligt volgend jaar ook nog onder contract.

Volgens Het Nieuwsblad zou Jumbo-Visma toch al van plan zijn om dat op te breken. De wielerformatie heeft immers de financiële zekerheid op zeker tot 2023 met een competitief team voor de dag te komen. Het zou Roglic dus ook graag na 2020 houden.

DE PLUS WELLICHT NAAR DE TOUR

Ondertussen wordt er met Laurens De Plus goed nagedacht over de korte termijn. Doordat hij de Giro zo snel moest verlaten, was er een herziening nodig van het huidige seizoen en de invulling van de verdere kalender. Wellicht gaat De Plus net als zijn kopman deelnemen aan de Ronde van Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties