Nieuwe manche kondigt zich aan in de Bingoal Cycling Cup

Nieuwe manche kondigt zich aan in de Bingoal Cycling Cup
Foto: © photonews

Het is stilaan tijd voor de volgende manche in de Beker van België, oftwel de Bingoal Cycling Cup, de opvolger van de Napoleon Games Cup. Donderdag gaat immers het circuit de Wallonie door. Dan kan de leiderspositie van Bryan Coquard aangevallen worden.

Het zal de tweede wedstrijd zijn die gereden wordt in het kader van de Beker van België, terwijl het eigenlijk de derde had moeten zijn. De GP Jean-Pierre Monseré werd afgelast vanwege stormweer. De Grote Prijs Marcel Kint ging wel door. Bryan Coquard spurtte daar naar winst, voor Nacer Bouhanni en Alfdan De Decker.

NIEUWE WEDSTRIJD IN DE BEKER

Nu komt dus het Circuit de Wallonie aan de beurt. Vorig jaar won de Deen Mikkel Honoré voor Quick.Step deze eendagskoers die toen nog niet behoorde tot de wedstrijden van de Beker van België. De wedstrijd gaat donderdag om 13u van start in Mont-sur-Marchienne.

De renners zullen 192,2 kilometer moeten afwerken. Aangezien het een koers in Wallonië betreft, is het een belangrijke afspraak voor Wanty-Gobert. De Belgische formatie heeft zijn selectie bekendgemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties