Niki Terpstra doet zijn toekomstplannen uit de doeken

Niki Terpstra doet zijn toekomstplannen uit de doeken
Foto: © photonews

Niki Terpstra was één van de absolute blikvangers in het Circuit de Wallonie, een wedstrijd die dit jaar deel uitmaakt van de Beker van België. Deze koers werd een groot succes voor zijn ploeg, afgerond door de Fransman Thomas Boudat. Terpstra had zelf ook nog wat nieuws te melden.

Total Direct Energie, het team van Terpstra, had verschillende renners vooraan tijdens de finale van het Circuit de Wallonie. Het was dus kwestie om het overwicht ook om te zetten in een resultaat. Terpstra eindigde op een derde plaats en zag zijn ploegmaat Boudat als winnaar over de streep rijden.

Veel gelukkige gezichten dus bij de Franse ploeg en Terpstra liet achteraf ook in zijn kaarten kijken over de toekomst. En meer bepaald over zijn verdere kalender in 2019. De Nederlander maakt zich op voor een eerste deelname aan een grote ronde als lid van zijn nieuwe ploeg.

TERPSTRA WELLICHT OP DE AFSPRAAK IN BRUSSEL

Total Direct Energie heeft immers een selectie bemachtigd voor de Ronde van Frankrijk. Meer dan waarschijnlijk staat ook Terpstra zelf op 6 juli in Brussel aan de start van de Tour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties