Deceuninck-Quick.Step trekt met ijzersterk vijftal naar 75e editie van Gullegem Koerse

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Deceuninck-Quick.Step trekt met ijzersterk vijftal naar 75e editie van Gullegem Koerse
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met Gullegem Koerse staat dinsdag de belangrijkste Belgische kermiskoers van het jaar op het programma. Elk jaar opnieuw staan er heel wat mooie namen aan de start in de West-Vlaamse gemeente en daar heeft Deceuninck-Quick.Step ook dit jaar opnieuw een groot aandeel in.

Deceuninck-Quick.Step heeft met Fabio Jakobsen en Alvaro Jose Hodeg twee snelle mannen op papier. Zij krijgen het gezelschap van locomotief Michael Morkov, winnaar van 2017 en Belgisch kampioen Yves Lampaert en winnaar van de Omloop en E3 Zdenek Stybar.

"Het is een wedstrijd met veel volk en een geweldige sfeer", zegt ploegleider Rik Van Slycke. "Als het op een sprint aankomt, dan hebben we met Alvaro en Fabio twee sterke jongens voor een goed resultaat."

Roelandts de beste in 2018

Vorig jaar was Jürgen Roelandts de beste in de West-Vlaamse wedstrijd. Greg Van Avermaet en Oliver Naesen mochten mee op het podium. 

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor Gullegem Koerse: Alvaro Jose Hodeg Chagui (COL), Fabio Jakobsen (NED), Yves Lampaert (BEL), Michael Mørkøv (DEN) en Zdenek Stybar (CZE)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties