Jasper Philipsen heeft al twee grote doelen voor het eerste deel van de maand
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

UAE stelt Jasper Philipsen op in Hammer Series en Ronde van Limburg

Jasper Philipsen heeft al twee grote doelen voor het eerste deel van de maand
Foto: © photonews

In de Ronde van Californië knoopte Jasper Philipsen weer aan met een paar knappe prestaties. Zo bemachtigde de jonge Belg een tweede en een derde plaats. In juni wil hij de goede lijn verder doortrekken. Zeker omdat er twee opdrachten aankomen in de Lage Landen.

Van zeven tot negen juni staat in het Nederlandse Limburg immers de tweede fase van de Hammer Series op het programma. Philipsen is één van de vijf namen die Team UAE daar zal afvaardigen. Zijn snelle benen zullen vooral van pas komen in de sprintkoers. Het eerste weekend van de Hammer Series werd afgewerkt in het Noorse Stavanger.

WIE VOLGT VAN DER POEL OP?

Als de driedaagse in Nederland erop zit, kan Philipsen een dag later in eigen land aan de bak. Op tien juni zal hij één van de renners zijn die aan de start staat van de Ronde van Limburg, een Belgische 1.1-wedstrijd. Vorig jaar gewonnen door niemand minder dan Mathieu van der Poel.

Philipsen zal er uiteraard niet alle druk alleen moeten dragen. Onze landgenoot zal vergezeld worden door zijn ploegmaats Simone Consonni, Roberto Ferrari, Yousif Mirza, Manuele Mori, Rui Oliveira en Aleksandr Riabushenko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties