OFFICIEEL: Lotto-Soudal beloont revelatie Bjorg Lambrecht

OFFICIEEL: Lotto-Soudal beloont revelatie Bjorg Lambrecht
Foto: © photonews

De goede prestaties van Bjorg Lambrecht in de Ronde van het Baskenland, Brabantse Pijl, Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Ronde van Noorwegen zijn niet onopgemerkt gebleven. Lotto-Soudal is verheugd over de ontwikkeling van de 22-jarige renner en gaat langer met hem door.

Lotto-Soudal en Bjorg Lambrecht zijn tot een overeenkomst gekomen voor een contractverlenging van twee jaar. Zo ligt het jonge klimtalent dus vast tot het einde van 2021. Lambrecht werd vorig jaar prof nadat hij ook deel had uitgemaakt van het opleidingsteam van Lotto.

"Het was geen moeilijke beslissing om bij Lotto-Soudal te blijven", zegt Lambrecht "In sommige koersen kon ik zelfs al starten als co-kopman. Dat zou bij andere ploegen het geval niet zijn. De volgende jaren wil ik mezelf verder ontwikkelen in eendagskoersen en rittenkoersen."

PROGRESSIE MET DANK AAN PLOEGMAATS

De zilveren medaillewinnaar van het WK voor beloften ziet het dus wel zitten om met zijn huidig team in te zetten op de lange termijn. "De ploeg heeft me al veel geleerd en ondersteunt me volledig. Met het oog op de toekomst is Lotto-Soudal het perfecte team voor mij. Onder andere dankzij Tiesj Benoot, Tim Wellens en Jelle Vanendert, heb ik al mooie stappen voorwaarts gezet inzake fysieke kracht en tactisch inzicht." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties