Van Avermaet laat zich uit over mogelijke komst van Stybar naar CCC

Van Avermaet laat zich uit over mogelijke komst van Stybar naar CCC
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Ronde van Yorkshire is de laatste officiële koers die Greg Van Avermaet reed en is dus ook de koers waar hij zijn meest recente (rit)zege behaalde. Nadien gooide Van Avermaet even de riem eraf. Hervatten deed hij in Gullegem Koerse, waar hij ook transfergeruchten beantwoordde.

Dit jaar moest de ploeg van CCC op korte tijd in mekaar gestoken worden, maar de formatie kan zich wel grondig voorbereiden op 2020. Niet verwonderlijk dus dat het team gelinkt wordt aan meerdere renners van andere ploegen. Zo zou ook Zdenek Stybar van Deceuninck-Quick.Step in beeld zijn.

Gezien hij zelf net een paar vrije momenten had gehad, kon Van Avermaet daar niet heel veel over kwijt. "Ik heb me ook een beetje offline gehouden bij iedereen van de ploeg. Of ik op de hoogte ben van het gerucht dat CCC interesse zou hebben in Stybar? Ik weet dat er inderdaad gesprekken zijn met een paar renners", bevestigt de tweede uit de Omloop in HLN.

MEER BEKEND NA RONDE VAN ZWITSERLAND

Binnenkort zal de olympisch kampioen dus wel meer vernemen. "Ik zie Jim Ochowicz volgende week in de Ronde van Zwitserland", verklapt Van Avermaet. "Daarna weet ik misschien meer, maar ik sta voor iedereen open. Sowieso."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties