Lefevere weldra ook met 'Phil' aan tafel: "Als hij de voorhamer bovenhaalt aan de onderhandelingstafel zal het simpel zijn..."

Redactie
| 10 reacties
Lefevere weldra ook met 'Phil' aan tafel: "Als hij de voorhamer bovenhaalt aan de onderhandelingstafel zal het simpel zijn..."
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na de contractverlenging van Julian Alaphilippe is het werk van Patrick Lefevere zeker nog niet gedaan. Er liggen nog een hele hoop dossiers op tafel, waaronder dat van Philippe Gilbert.

De logica wil dat het dossier van Alaphilippe voorrang kreeg op al de rest. 'Loulou' is meer dan wie ook dé toekomst en het goudhaantje van Deceuninck-Quick.Step. Maar voor Patrick Lefevere liggen er nog 17 dossiers op tafel. Waaronder dat van Phiilippe Gilbert, die vorige week belde naar zijn teammanager voor een stand van zaken.

"Hij had van alles gehoord en gelezen over de contractverlenging van Alaphilippe en hij wilde weten waar hij stond", aldus Lefevere in HLN. "Ik heb hem gezegd dat hij voor mij te belangrijk is om die zaken per telefoon te regelen, we zullen dus eens gaan eten."

Nu wel een manager

"In het verleden ben ik er heel snel uitgeraakt met Phil, soms zelfs op één dag, maar toen had hij geen manager, nu wel. Ik ben even benieuwd als jullie om te zien hoe vlot dit dossier zal gaan."

Lefevere wil de winnaar van Parijs-Roubaix en vier van de vijf Monumenten (alleen Miilaan-Sanremo ontbreekt, red.) graag houden. "Ik denk dat hij wil blijven, en wij zijn content van hem, maar als hij de voorhamer bovenhaalt aan de onderhandelingstafel zal het simpel zijn: dan wordt het niks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties