Lotto Soudal met Tim Wellens en kersverse prof naar Hammer Limburg

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Lotto Soudal met Tim Wellens en kersverse prof naar Hammer Limburg
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag staat de tweede manche van de Hammer Series op het menu. Lotto Soudal trekt onder meer met Tim Wellens en kersverse prof Brent Van Moer naar de Hammer Limburg.

"Zowel op de eerste als op de tweede dag zullen we zoveel mogelijk punten moeten zien te sprokkelen", vertelt ploegleider Mario Aerts. "Vorig jaar behaalden we veel punten in de eerste rit, de Hammer Climb, dankzij Tim Wellens en Bjorg Lambrecht. Dit jaar zal het moeilijker worden aangezien Bjorg er niet bij is. Onze hoop is dan toch vooral gericht op Tim om in de eerste rit zoveel mogelijk punten binnen te halen."

In de Hammer sprint is het meer aan de snelle mannen. "Op dag twee zullen de andere Lotto Soudal-renners ergens een geschikt moment moeten vinden om weg te springen uit het peloton om op die manier toch weer de nodige punten te kunnen bemachtigen."

Vorig jaar 8e

Vorig jaar eindigde Lotto Soudal achtste na de Hammer Chase. "Het blijft elk jaar opnieuw een doel om te starten in de A-finale van de Hammer Chase, een resultaat dat natuurlijk afhangt van de eerste twee dagen. Het wordt zeker niet gemakkelijk!"

De selectie van Lotto Soudal voor de Hammer Limburg: Adam Blythe, Frederik Frison, Lawrence Naesen, Brent Van Moer, Jelle Wallays, Tim Wellens en Enzo Wouter

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties