Volgende contractverlenging bij Deceuninck-Quick.Step is een feit

Volgende contractverlenging bij Deceuninck-Quick.Step is een feit
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere is serieus werk aan het maken van de uitbouw van zijn ploeg voor de volgende jaren. Eerder tekenden Alaphilippe en Mørkøv al bij. Inmiddels heeft Dries Devenyns hetzelfde gedaan. Devenyns is ondertussen al 35, maar kreeg toch nog een nieuw contract.

Lefevere en Devenyns bereikten een akkoord over een nieuwe, éénjarige overeenkomst. "Ik ben blij te kunnen aankondigen ook volgend jaar deel uit te maken van Deceuninck-Quick.Step", meldt de renner. "Er is een goede sfeer bij The Wolfpack en ik voel me er thuis. Ik hoop dat we samen kunnen blijven winnen zoals we de vorige jaren gedaan hebben."

Ik geniet ervan met dit team te kunnen werken 

Het geeft Devenyns ongetwijfeld een goed gevoel daar zijn steentje aan te kunnen bijdragen. "Ik geniet ervan met dit team te kunnen werken. Hopelijk kan ik mijn ervaring gebruiken om ons naar verdere successen te loodsen. Er zijn nu zoveel jonge renners in het team en het is geweldig om hen mijn kennis te kunnen doorgeven."

Patrick Lefevere is verheugd dat zijn wegkapitein aan boord blijft. "Zijn harde werk, ervaring en kennis zijn van onschatbare waarde. Hij is een enorm deel van het succes geweest dat we recent behaald hebben. Hij is een leider onderweg. Naast ons koersen te helpen winnen, kan hij ook de jongere renners helpen om het vak te leren. Dat is minstens even belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties