Opgeluchte Tom Dumoulin steekt zich niet weg: "Ik laat me graag verbazen"
Redactie
| 0 reacties

Tom Dumoulin hoopt stiekem op winst in tijdrit

Opgeluchte Tom Dumoulin steekt zich niet weg: "Ik laat me graag verbazen"
Foto: © photonews

De wens van op handtekeningen jagende kinderen vervullen, het is een welgekomen afleiding voor Tom Dumoulin. Anders is het toch altijd maar piekeren over die verdomde knie. Die zal op korte termijn niet volledig genezen, maar het hindert Dumoulin niet al te erg.

Het is al een opluchting dat zijn knie voorlopig standhoudt. "Dat gewricht is natuurlijk nog niet super, maar dat zal het deze week ook niet worden. Als het zo blijft, dan zal de knie goed genoeg zijn om het vermogen te trappen dat ik kan trappen. Een week geleden had ik nog zorgen. De laatste drie dagen hebben die twijfels een beetje weggenomen", zegt Dumoulin in Het Nieuwsblad.

Dat is al een opsteker op zich en dan komt nu ook nog eens de favoriete discipline van de Nederlander eraan. "Ik wil in deze tijdrit echt wel voor de zege gaan, al heb ik de laatste weken helemaal niet op de tijdritfiets getraind. Maar dat deed ik wel vaker niet en toen reed ik ook nog wel goed. Winst zou me heel erg verbazen, maar ik laat me graag verbazen."

FROOME  KLAAR VOOR DE TOUR

Froome zal het dus zomaar niet cadeau krijgen. "Al zag ik in de dinsdagrit dat hij klaar is voor de Tour. Quintana en Pinot ook." Dumoulin heeft de tegenstand dus al een beetje gemonsterd en niet iedereen staat er goed voor. "Porte en Bardet moeten en kunnen nog een beetje beter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties