Telenet Fidea komt met belangrijk nieuws over Toon Aerts
Redactie
| 0 reacties

Toon Aerts verlengt contract bij Telenet Fidea

Telenet Fidea komt met belangrijk nieuws over Toon Aerts
Foto: © photonews

Op 13 januari dit jaar was het lachen geblazen bij Telenet Fidea nadat Toon Aerts de Belgische driekleur had veroverd. Ploeg en renner zijn dan ook dik tevreden over de samenwerking en gaan nog langer met mekaar door. Telenet Fidea kondigt aan dat Aerts zijn contract verlengd heeft.

Toon Aerts is al sinds 2013 bij Telenet aan de slag. Hij heeft nu tot 2022 bijgetekend bij de ploeg van Sven Nys. "Ik heb een heel goed veldritseizoen achter de rug. Ik hoop zo'n topseizoen in de toekomst nog te herhalen. Ik voel aan dat deze ploeg het meest geschikt is om mijn carrière verder uit te bouwen. Ik ken het hier van binnen en van buiten", verklaart Aerts de beslissing om te verlengen op de site van het team.

De goede sfeer was een reden te meer om bij te tekenen. "We hebben sinds enkele jaren een vaste rennersgroep uitgebouwd waarin iedereen elkaar goed heeft leren kennen. Heel het jaar door maken we constant plezier. De aanwezigheid van mijn broer Thijs speelt daarin ook een belangrijke rol."

FOCUSSEN OP KLASSEMENTEN

Over zijn doelstellingen is Aerts zeer duidelijk. "Mijn doel is om de overgebleven leemtes verder op te vullen. Er gaan geruchten dat het WK in Dübendorf biljartvlak zal zijn. Dat is niet echt spek naar mijn bek. Daarom focus ik liever van september tot februari op drie regelmatigheidsklassementen. Daar wil ik op termijn mijn sterkte van maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties