Tim Wellens ervan overtuigd dat hij ook zonder tips van Keukeleire gooi kan doen naar eindzege
Redactie vanuit Sint-Niklaas
| 1 reacties

Wellens zeker van zijn stuk voor Baloise Belgium Tour

Tim Wellens ervan overtuigd dat hij ook zonder tips van Keukeleire gooi kan doen naar eindzege
Foto: © photonews

Eén van de grote favorieten voor de Baloise Belgium Tour is dit jaar Tim Wellens. Bij Lotto-Soudal willen ze het graag in de ploeg houden. In 2017 en 2018 stond Jens Keukeleire op het hoogste schavotje. Tim Wellens staat te trappelen om die rol over te nemen.

Wellens ontkent niet dat hij een grote kanshebber is. "Deze koers is een minder niveau dan wat ik al gereden heb. Dan mag je de ambitie hebben om ervoor te gaan. We hebben ook nog Victor Campenaerts voor de tijdrit. We zullen zien wat er daar in gebeurt. Ze zullen allemaal naar ons kijken."

VERGELIJKBAAR MET DE BINCKBANK

De vorige jaren reed Wellens de Baloise Belgium Tour niet. Daarom dat hij er nu wel naar uitkijkt. "Het is een mooi rondje. Het is voor mij een beetje hetzelfde als de BinckBank Tour. Die heb ik al gereden." Hij zou dus de opvolger van Keukeleire moeten worden. "Ik heb Jens al even niet meer gezien. Hij heeft mij geen tips gegeven, maar ik denk dat ik wel weet hoe ik moet rijden en waar de kansen liggen."

Eén blik op het roadbook en je weet inderdaad meteen welke dagen belangrijk zijn. "Het is vooral vrijdag en zaterdag dat het klassement gevormd zal worden. Vrijdagavond zullen we al eens zien. Dit jaar is al goed geweest. In het begin heb ik al gewonnen. Enkel in de Tirreno was het minder, maar ik ben er hier nu weer bij en we zullen zien hoe het loopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties