Tom Dumoulin: "Verschrikkelijk voor Froome en wielrennen in het algemeen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Tom Dumoulin vindt valpartij van Chris Froome verschrikkelijk

Tom Dumoulin: "Verschrikkelijk voor Froome en wielrennen in het algemeen"
Foto: © photonews

Twee gespreksonderwerpen van de dag op woensdag in de Dauphiné. De tijdritzege van Wout Van Aert maar natuurlijk ook de exit van Chris Froome en het forfait voor de Tour. Grote concurrent Tom Dumoulin leeft mee met zijn collega van Team Ineos.

Dumoulin, die zelf nog niet helemaal de oude is, heeft er dan wel een concurrent minder bij in de Tour, toch baalt hij voor Froome. "Het is verschrikkelijk voor hem en het wielrennen in het algemeen", aldus Dumoulin in een reactie bij de NOS. "Ineos heeft nog altijd een hele goede ploeg, maar het is toch de man waar alle ogen gericht op zouden zijn."

Froome kwam door een plotse windvlaag tegen een muurtje terecht. "Wat moet ik zeggen? Verschrikkelijk voor hem", aldus Dumoulin

Goede tijdrit

Zelf is de Nederlander ook nog niet helemaal fit, al doet zijn derde plek in de tijdrit van woensdag wel het beste vermoeden voor de komende weken. "Ik ben blij dat de tijdrit in ieder geval goed is gegaan", klinkt het bij Dumoulin, die nog steeds wat last heeft van zijn knie. "Ik compenseer een beetje met rechts en met andere spieren links, spieren die geen tik hebben gekregen."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties