Jelle Wallays houdt de moed erin: "We hadden niet verwacht dat Victor Campenaerts ging vallen"
Redactie vanuit Grimbergen
| 1 reacties

Wallays hoopt dat Lotto nog altijd rol kan spelen in klassement

Jelle Wallays houdt de moed erin: "We hadden niet verwacht dat Victor Campenaerts ging vallen"
Foto: © photonews

Het is achtervolgen geblazen voor de mannen van Lotto-Soudal. Wellicht hadden ze niet ingecalculeerd om na twee dagen al op ruime achterstand van de leider te staan. Toch is de hoop aanwezig bij Jelle Wallays dat er in de komende dagen nog één en ander aan kan gedaan worden.

Lotto had vooraf immers toch duidelijk met Campenaerts en Wellens twee kopmannen naar voren geschoven. "Ik hoop dat die twee een goede tijdrit rijden en dan kunnen we zien de volgende dagen of we iets kunnen proberen te doen. Zondag is pas de finish. Er kan nog veel gebeuren", maakt Jelle Wallays zich sterk.

Het is inderdaad al gebleken dat onverwachte wendingen niet uitgesloten zijn. "We hadden ook niet verwacht dat Victor Campenaerts ging vallen. Jammer genoeg is dat gebeurd. We kijken vooruit en zien wel wat er de volgende dagen gebeurt."

SCHADE VALT MEE BIJ CAMPENAERTS

De grote vraag is natuurlijk: hoe groot is de schade bij Campenaerts? "Ik denk dat het al bij al meevalt. We zullen veel weten na de tijdrit. Normaal is dat iets voor hem, maar die val kan hel wel parten spelen." En hoe pakt Wallays het zelf aan? "Sowieso ga ik vol gaan. Het is alleen maar goed voor de ploeg als ik ook een goede tijd kan rijden. Als het een slechte dag is, is het een slechte dag. Als het goed is: zoveel te beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties