Michael Boogerd meet de schade op: "Lars Boom moet behandeld worden"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Grimbergen
| 3 reacties

Boogerd geeft duiding bij blessures van uitvallers in Baloise Belgium Tour

Michael Boogerd meet de schade op: "Lars Boom moet behandeld worden"
Foto: © photonews

Roompot-Charles kende in de eerste twee dagen van de Baloise Belgium Tour behoorlijk wat uitersten. Jan-Willem Van Schip scoorde meteen in de openingsetappe, maar op dag twee zag de ploeg van Michael Boogerd met Oscar Riesebeek en Lars Boom al twee renners uitvallen.

Wielerkrant sprak Boogerd voor aanvang van de individuele tijdrit in Grimbergen. "De eerste dag was heel goed. Natuurlijk is Jan-Willem Van Schip heel diep gegaan voor die ritzegen en gisteren was hij dan ook een stukje minder", analyseert de Nederlandes sportdirecteur het wedstrijdbegin van zijn ploeg.

Dat het team niet meer compleet is, is toch wel een ferme opdoffer. "Op de tweede dag moest er ook al twee man naar huis. Bij Riesebeek waren er wat hechtingen nodig met draadjes, voorts valt dat wel mee. Boom heeft last aan de rug en moet behandeld worden.

UITKIJKEN NAAR PRESTATIE SENNE LEYSEN

In het werk tegen de klok rekent Roompot op één van onze landgenoten. "Senne Leysen zou moeten zo goed mogelijk voor de dag proberen te komen. Hij is een tijdritspecialist en kan vandaag iets laten zien. Morgen willen we nog goed voor de dag komen in de Ardennenrit met Weening. Voor de rest zien we het wel en is het gewoon in beeld rijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties