Moeder Evenepoel in de wolken: "Ik heb Patrick Lefevere vaak gevraagd: is het nog niet te vroeg?"
Redactie
| 20 reacties

Ook de mama van Remco Evenepoel in de wolken na eerste profzege van zoonlief

Moeder Evenepoel in de wolken: "Ik heb Patrick Lefevere vaak gevraagd: is het nog niet te vroeg?"
Foto: © photonews

Ook bij de entourage - en vooral dan bij mama en papa Evenepoel - was de vreugde groot na de eerste profzege van het Belgische godenkind. "Hij heeft hier zo hard voor gewerkt", aldus mama Agna.

Op de beelden was te zien hoe papa en ex-renner Patrick Evenepoel zijn zoon eerst kan feliciteren. Daarna is het aan mama Agna. "Ik ben zo blij voor hem. Hij heeft hier zo hard voor gewerkt", aldus een trotse mama in Het Nieuwsblad. "Een droom wordt werkelijkheid. De hele staf, de ploegmaats: iedereen gelooft in zijn verhaal."

"Hij is mentaal zeer sterk. Ongelooflijk, wat een crack... Het moet allemaal nog een beetje doordringen. Ik heb Patrick Lefevere vaak gevraagd: is het nog niet te vroeg? Gaat dat wel lukken? Het is nog zo'n klein manneke…"

Terug aan het werk

Zoonlief had gevraagd aan mama om twee dagen niet in haar kapperszaak te werken. Met succes. "Maar de komende twee dagen werk ik wel en zal ik supporteren van achter de haardroger. Ja, het is spijtig dat ik er niet zal zijn, maar zoals hij zijn werk moet doen, moet ik ook het mijne doen. Ik weet dat hij ernaar uitkeek en ik heb gedaan wat hij gevraagd heeft: eens komen kijken. En dan wint hij nog ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties