Remco Evenepoel ziet het ook in tijdrit in Grimbergen volledig zitten: "Alleen maar mooie vooruitzichten"
Redactie vanuit Grimbergen
| 2 reacties

Evenepoel wil zaakje doen voor het klassement in tijdrit

Remco Evenepoel ziet het ook in tijdrit in Grimbergen volledig zitten: "Alleen maar mooie vooruitzichten"

In Zottegem was Remco Evenepoel al aan het feest. Is het in Grimbergen weer van dat? Met een tegenstander van formaat als Victor Campenaerts is het zeker geen evidentie, maar Evenepoel heeft het momentum aan zijn kant en is als leider opgetogen over zijn uitgangspositie.

De numero die hij opvoerde in de tweede etappe, sprak alvast boekdelen. "Ik heb gewoon gedaan wat ik wou doen. Aanvallen, de wedstrijd hard gemaakt. Dat is ook hoe ik de wedstrijden wil aanpakken", doet Evenepoel zijn manier van koersen uit de doeken bij Wielerkrant.

HEEL MOOIE BONUS

De neoprof gaat de tijdrit dan ook afwerken met het klassement in het achterhoofd. "Ik ga vooral proberen meer voorsprong te nemen op de andere klassementsrenners. Ik heb een minuutje voor op alle klassementsmannen. Dat is toch al een mooie voorsprong. Ik denk dat deze ronde niet al ooit met zoveel voorsprong is kunnen aflopen. Ik denk dat dit op dit ogenblik een heel mooie bonus heb."

En dat terwijl het beste eigenlijk nog zou moeten komen. "Vandaag en morgen zijn de twee parcoursen die mij goed liggen. Alleen maar mooie vooruitzichten. Ik ben zeker nog fris. Het zal natuurlijk niet simpel zijn om Victor Campenaerts te kloppen, maar ik ga het zo goed mogelijk proberen te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties