Smaakmakers Deceuninck-Quick.Step op weg naar de uitgang?
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 11 reacties

Elia Viviani en Enric Mas zoeken mogelijk andere oorden op

Smaakmakers Deceuninck-Quick.Step op weg naar de uitgang?
Foto: © photonews

Patrick Lefevere is met enkele contractverlengingen fel werk aan het maken voor de ploeg voor volgend jaar, maar het kan nog altijd dat hij enkele sterkhouders kwijtspeelt. Vooral voor Elia Viviani en Enric Mas is er concrete belangstelling van andere ploegen.

Elia Viviani was vorig jaar de grote zegekoning van het peloton. Deceuninck-Quick.Step heeft nog wel andere sprinters van een jongere generatie achter de hand. Er zijn ook genoeg andere teams die nog een snelle man kunnen gebruiken. Volgens Het Laatste Nieuws staat Viviani dicht bij een overstap naar Cofidis.

Een andere renner van Deceuninck-Quick.Step die mogelijk op weg is naar de uitgang, is Enric Mas. Het is niet onlogisch dat hij op belangstelling kan rekenen uit zijn eigen land nadat hij vorig jaar tweede werd in de Ronde van Spanje. Bij Movistar zou er een contract voor hem klaar liggen van drie jaar. Daar komt ruimte vrij door het nakende vertrek van Quintana en Landa.

IMPACT OP DOSSIERS GILBERT EN STYBAR

Indien het effectief tot een vertrek van Viviani en Mas komt, hoeft dat niet allemaal slecht nieuws te betekenen. Er kan dan meer budget vrijgemaakt worden voor een eventuele contractverlenging van Philippe Gilbert en om Zdenek Stybar langer aan het team te binden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties