'Team Movistar aast op ex-klassementsman van Quick.Step'

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
'Team Movistar aast op ex-klassementsman van Quick.Step'

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Tour de France komt eraan en dat betekent dat ook de transfercarrousel op volle toeren begint te draaien. Volgens het Spaanse Marca wil Movistar alvast de Spanjaard David De La Cruz wegplukken bij Team Ineos.

David De La Cruz kan rekenen op de interesse van Team Movistar. Volgens Marca is de deal met de ex-klassementsrenner van Quick.Step zelfs al helemaal rond, ook al mogen transfers pas op 1 augustus worden geofficialiseerd. 

De 30-jarige klimmer kon dit seizoen nog niet bepaald overtuigen. Hij werd 5e in de Coppi e Bartali, 11e in de Ronde van de Algarve en 15e in de Ronde van Valencia. In de Waalse Pijl en Amstel Gold Race reed De La Cruz telkens niet uit, in Luik-Bastenaken-Luik noteerde hij een 67e plek. 

Drukke zomer bij Movistar

Bij Movistar staat er de komende maanden heel wat te gebeuren. Giro-winnaar Richard Carapaz zou de omgekeerde beweging kunnen maken en Ineos vervoegen, terwijl ook die andere ronderenners Nairo Quintana en Mikel Landa aan een vertrek worden gelinkt. Bovendien zou de Spaanse telefonieploeg interesse tonen in Enric Mas (Deceuninck-Quick.Step). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties