Vriendin geeft inkijk in de dromen van Remco Evenepoel: "Hij zegt zelf dat hij niet de nieuwe ik-weet-niet-wie is"

Vriendin geeft inkijk in de dromen van Remco Evenepoel: "Hij zegt zelf dat hij niet de nieuwe ik-weet-niet-wie is"
Foto: © photonews

Terwijl Remco Evenepoel over de meet reed als winnaar van de Baloise Belgium Tour, was zijn vriendin Oumaïma ook wel op tv aan het kijken, maar ze was vooral bezig met haar studies Handelswetenschappen. Ondanks hun jonge leeftijd heeft het koppel al gesproken over kinderen. En over Tourwinst.

Oumaïma is niet meteen de typische wielervrouw, zo blijkt uit een gesprek met Gazet van Antwerpen. "Ik pas me wel aan zijn schema aan. We zien elkaar als hij in België is en afhankelijk van zijn trainingen, stages en wedstrijden. Ik schat gemiddeld één keer per week. Maar ik zie mijn toekomst niet als huisvrouw. Ik heb niet voor niks al die tijd gestudeerd."

Wat nog komt, is wel iets wat het koppel bezighoudt. "We praten vaak over onze toekomst. Remco durft dat ook. Dat is wat ik zo aan hem bewonder. Zijn grote droom is om ooit een grote ronde te winnen, zoals de Tour. Hij praat dan over wanneer hij dat zou willen bereiken. We praten ook al over hoeveel kinderen we willen en welke namen onze voorkeur hebben."

VERGELIJKING MET GROTE NAMEN

Ze zijn er wat dat betreft vroeg bij. "Dat zijn zorgen voor later, maar het voelt fijn dat we allebei op dezelfde lijn zitten." Ondertussen zal de Evenepoel-hype er niet minder op worden. "Hij wordt met zoveel grote namen vergeleken. Maar hij zegt zelf altijd dat hij niet de nieuwe ik-weet-niet-wie is. Maar gewoon de nieuwe Remco Evenepoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties