Lefevere gaat in Zwitserland toch nog een keertje onderhandelen: "Maar niet tegen elke prijs"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 7 reacties

Lefevere wil niet over de limiet gaan om Viviani te kunnen houden

Lefevere gaat in Zwitserland toch nog een keertje onderhandelen: "Maar niet tegen elke prijs"
Foto: © photonews

Het is voor Patrick Lefevere een ferme klus om zijn troepen samen te houden. Hij is er goed mee bezig door bijvoorbeeld het contract van Alaphilippe te verlengen, maar Elia Viviani lijkt wel andere oorden op te zoeken. Al gaat Lefevere met de Italiaanse kampioen wel nog rond de tafel zitten.

Lefevere is inmiddels aangekomen in Zwitserland, waar Viviani momenteel aan het koersen is. Er ligt een contract met een riant loon klaar bij Cofidis voor de zegekoning van 2018. Lefevere plaatst dit in Het Nieuwsblad ook in zijn perspectief. "Bedragen ken ik niet, maar ik heb het ook gehoord. Ach, als ik alle geruchten moet geloven, rijdt volgend jaar de helft van mijn ploeg voor Cofidis."

De Franse ploeg toonde eerder ook al belangstelling voor Philippe Gilbert. "Ik ben blij voor Cedric Vasseur. Ik heb hem als renner altijd graag in mijn ploeg gehad. Blijkbaar heeft hij als ploegmanager van Cofidis ook de zaken goed voor elkaar."

ITALIAANSE VERVANGER VOOR VIVIANI?

Wie weet kan Viviani nog aan boord gehouden worden, maar een eventueel vertrek hoeft geen ramp te zijn. "Ik ben benieuwd naar wat Elia te vertellen heeft. Ik ben bereid om te onderhandelen, maar niet tegen elke prijs. Met Jakobsen en Hodeg heb ik nog twee snelle sprinters, die elk jaar stappen zetten. En er zijn nog nieuwe mannen op komst. Bij SEG rijdt er een jongeI Italiaan die ook snel sprint."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix
31/10/2020 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties