Ook op zijn 74ste verjaardag is het 'werkendag' voor Eddy Merckx

Ook op zijn 74ste verjaardag is het 'werkendag' voor Eddy Merckx
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

In de aanloop naar de Tourstart in Brussel wordt Eddy Merckx zo druk gesolliciteerd dat de aanvragen amper bij te houden zijn. Een rustig dagje op zijn verjaardag was hem zelfs niet gegund. Op de Merckx-expo mocht de man om wie het allemaal draait immers niet ontbreken.

Ook voor echtgenote Claudine moet het als zijn manager een bijzondere periode zijn. Van over heel de wereld blijven immers de aanvragen komen. Interviews, signeersessies, acte de présences op recepties. Iedereen wil wel een stukje Eddy Merckx nu de Tour op komst is die hem moet gaan eren.

Maandag vierde Merckx zijn 74ste verjaardag. Rustig genieten met familie en vrienden was er 's avonds dan ook niet bij, want de vijfvourdig Tourwinnaar werd verwacht op de opening van de Merckx-expo en de bijhorende receptie in Sint-Pieters-Woluwe.

IS BEGIN VAN DE TOUR EINDE VAN DE DRUKTE?

Merckx liet het glaasje bubbels dat er werd uitgeschonken hem alvast wel bevallen. Voorts is het naarstig uitkijken naar de start van de Ronde van Frankrijk op zes juli. Wat hopelijk voor hem zal gelijkstaan met het einde van deze hectische periode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties