Lefevere moet nog even geduld tonen: "Met de vorm die ik nu heb, ga ik eerst de Tour afwachten"
Redactie
| 0 reacties

Elia Viviani wil pas na de Tour een beslissing over zijn toekomst maken

Lefevere moet nog even geduld tonen: "Met de vorm die ik nu heb, ga ik eerst de Tour afwachten"
Foto: © photonews

Elia Viviani boekte gisteren een deugddoende ritzege in de Ronde van Zwitserland, zijn eerste in drie maanden tijd. Een heuse portie vertrouwen voor de Italiaanse sprinter, die na dit seizoen einde contract is.

Teammanager Patrick Lefevere komt uitgerekend woensdag naar Zwitserland om er verder te onderhandelen met Viviani. De Italiaanse kampioen staat in de belangstelling van onder meer UAE Emirates, BORA-Hansgrohe en Cofidis. Met andere woorden: de ploegen staan in de rij voor hem.

'Tour afwachten'

Viviani heeft de knoop over de toekomst echter nog niet doorgehakt. "Met de vorm die ik nu heb, ga ik eerst de Tour afwachten. Maar ik voel mij goed in deze ploeg en wil best blijven", vertelt Viviani in Het Nieuwsblad

Al zal geld natuurlijk ook een rol spelen. "Ik hoop dat de teammanager en ik mekaar ergens in het midden kunnen ontmoeten."

Ondertussen lijkt Viviani net op tijd klaar voor zijn eerste Tour bij Deceuninck-Quick.Step. "Het klopt dat het mijn eerste Tour als leider wordt. Maar ik heb er vertrouwen in. De eerste rit is meteen een grote kans. In Brussel, voor een Belgische ploeg: ik wéét wat er op het spel staat", besluit Viviani

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

13/10/2019 Gieten
17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern

Nieuwste reacties