Mathieu van der Poel heeft voorbereiding op WK uitgestippeld
Redactie
| 30 reacties

Van der Poel rijdt Ronde van Groot-Brittanië voorafgaand aan WK

Mathieu van der Poel heeft voorbereiding op WK uitgestippeld
Foto: © photonews

In tegenstelling tot Wout van Aert gaat Mathieu van der Poel wel meedoen aan het WK op de weg in Yorkshire en dat zal hij niet zomaar doen. Van der Poel heeft zijn mogelijke voorbereiding al goed bekeken en voegde reeds één koers toe aan zijn kalender.

Van der Poel doet dit jaar mee aan de Ronde van Groot-Brittanië. Deze rittenkoers over Britse wegen begint op 8 september en eindigt op 15 september. Het zal de eerste maal zijn dat Van der Poel er aan de start verschijnt. De organisatie maakte met veel plezier een plekje vrij voor Corendon-Circus.

Het WK op de weg gaat door op zondag 29 september, exact twee weken na het einde van de Ronde van Groot-Brittanië. Geen wonder dus dat Van der Poel er de perfecte voorbereiding in ziet op de strijd om de regenboogtrui.

IN VOETSPOREN VAN VADER

Het is ook een nieuwe kans voor de winnaar van de Amstel Gold Race om in de voetsporen van zijn vader te treden. Adrie Van der Poel won tijdens zijn actieve carr!ère als wielrenner immers al een rit in de voorloper van de huidige Ronde van Groot-Brittanië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties