Quinten Hermans gaat rond tafel zitten met team van Niki Terpstra

Total Direct Energie heeft zich gemeld voor Quinten Hermans

Quinten Hermans gaat rond tafel zitten met team van Niki Terpstra
Foto: © SC

De Telenet Fidea Lions doen het dit jaar ook erg aardig op de weg, met Quinten Hermans als grote exponent. De 23-jarige veldrijder laat zien dat hem ook als wegrenner een mooie toekomst wacht. Dat zal ook mee zijn keuze bepalen voor de ploeg die hem volgend jaar onderdak gaat bieden.

Hermans verbaasde vorig jaar al op de weg door in de Ronde van Wallonië de rit te winnen, de jongeren- en puntentrui mee naar huis te nemen, en vooral door in het algemene klassement ook Tim Wellens het vuur aan de schenen te leggen. De renner van Lotto haalde het nipt in een secondespel.

Dit jaar deed Hermans nog straffer in de Flèche du Sud. Hij won de eerste drie etappes en legde zo de basis voor eindwinst. Ook in deze rittenkoers nam hij eveneens de puntentrui mee huiswaarts. Het zijn prestaties die ook andere teams zijn opgevallen. Voornamelijk Total Direct Energie ziet de komst van Hermans wel zitten.

EINDE CONTRACT

De huidig Telenet-renner laat weten veldrijder te willen blijven, maar ook wel nog meer wil onderzoeken wat zijn mogelijkheden zijn op de weg. Hij heeft de kans om zelf aan te geven hoe die balans er juist moet uitzien, want hij is einde contract. Binnenkort gaat hij sowieso toch al een keertje praten met de ploeg van Niki Terpstra.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

16/01/2022 Flamanville
22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke

Nieuwste reacties