Geen nummer vijf van het seizoen voor sprinter van Deceuninck-Quick.Step: "Ik rijd altijd om te winnen, dus niet tevreden"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 8 reacties

Fabio Jakobsen (Deceuninck-Quick.Step) ontgoocheld na tweede plek in Elfstedenronde

Geen nummer vijf van het seizoen voor sprinter van Deceuninck-Quick.Step: "Ik rijd altijd om te winnen, dus niet tevreden"
Foto: © photonews

Geen vijfde overwinning van het seizoen voor de 22-jarige Fabio Jakobsen. De sprinter van Deceuninck-Quick.Step moest zondag in de Elfstedenronde zijn meerdere erkennen in veldrijder/sprinter Tim Merlier.

Bij Deceuninck-Quick.Step waren ze zondag naarstig op zoek naar een massasprint, want Fabio Jakobsen bewees al vaker dat hij in de sprints zijn mannetje zeker en vast kan staan. Het leverde echter geen zege op, want de jonge Jakobsen zag Tim Merlier naar de zege sprinten. 

De Nederlander bleef teleurgesteld achter na het missen van zijn vijfde zege van het seizoen. "Ik rijd altijd om te winnen, dus ik ben niet tevreden met dit resultaat", bekende hij na afloop. "In de finale dacht ik dat aanzetten op 200 meter te vroeg was, terwijl 150 meter te laat was. Merlier timede het perfect."

"De ploeg was fantastisch vandaag, ze werkten opnieuw hard voor mij. Styby zat nog bij me in de laatste 500 meter. Ik kon het helaas niet afmaken deze keer. Woensdag krijgen we een nieuwe kans", doelt Jakobsen op Halle-Ingooigem. 

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties