OFFICIEEL: Deceuninck-Quick.Step start de week met heuglijk nieuws over Zdenek Stybar
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 35 reacties

Zdenek Stybar verlengt zijn aflopende contract bij Deceuninck-Quick.Step

OFFICIEEL: Deceuninck-Quick.Step start de week met heuglijk nieuws over Zdenek Stybar
Foto: © photonews

Nieuwe contractverlenging bij Deceuninck-Quick.Step. Bovendien niet zomaar eentje. Zdenek Stybar, de winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad en de E3 Prijs van dit jaar, blijft de ploeg van Patrick Lefevere langer trouw.

Stybar heeft zijn aflopende contract bij Deceuninck-Quick.Step met twee seizoenen verlengd. Zo zal hij eind 2021 reeds 10 seizoenen bij de ploeg van Patrick Lefevere rijden. Stybar verzilverde dit seizoen zijn bloedvorm in het voorjaar met winst in de Omloop en de E3 Prijs. Eerder won hij ook al ritten in de Tour en de Vuelta én de Strade Bianche. 

"Deze contractverlenging betekent veel voor mij", legt Stybar uit. "Ik heb een geweldige relatie met iedereen binnen de ploeg en ik ben blij dat ze altijd in mij geloofd hebben. Het is mijn tweede familie, dus het is een genot dat ik hier nog twee seizoenen langer blijf. Ik hoop dat die twee seizoenen de beste jaren uit mijn carrière worden", aldus de 33-jarige Tsjech. 

Voor teammanager Patrick Lefevere opnieuw een euvel van de baan, want er wachten nog enkele moeilijke transferdossiers. "Zdenek houden betekent veel voor ons", aldus Lefevere. "Hij is één van onze ervaren renners die alles kan en zijn bijdrage heeft in de mooie resultaten van onze ploeg. Hij is een winnaar, maar deelt zijn ervaring ook met de jongere renners. Dat soort attitude waarderen we."
 

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties