Deceuninck-Quick.Step met ijzersterke selectie en meerdere troeven naar Halle-Ingooigem
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Deceuninck-Quick.Step met Philippe Gilbert en Fabio Jakobsen naar Halle-Ingooigem

Deceuninck-Quick.Step met ijzersterke selectie en meerdere troeven naar Halle-Ingooigem
Foto: © photonews

Halle-Ingooigem is woensdag voor heel wat renners de laatste afspraak voor de nationale kampioenschappen. Bij Deceuninck-Quick.Step hebben ze alvast meerdere renners om uit te spelen voor winst.

Philippe Gilbert komt woensdag aan de start in Halle, maar ook snelle mannen Fabio Jakobsen en Alvaro Jose Hodeg zijn op de afspraak. Zij krijgen onder meer ook onze landgenoten en luxeknechten Tim Declercq en Iljo Keisse mee.

"We verwachten een harde wedstrijd", zegt ploegleider Rik Van Slycke. "Niet alleen door de wedstrijd zelf, maar ook door de hoge temperaturen. Voor veel renners is dit de laatste afspraak voor de nationale kampioenschappen. Zij zijn dus extra gemotiveerd om een goed resultaat te boeken."

Meerdere troeven

"We hebben met Alvaro, Fabio en Philippe meerdere troeven om uit te spelen, inclusief enkele sterke renners om hen te ondersteunen en hen in een goede positie af te zetten in de finale. Dat geeft ons vertrouwen", aldus Van Slycke. 

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor Halle-Ingooigem: Tim Declercq, Philippe Gilbert, Alvaro Jose Hodeg Chagui, Mikkel Honoré, Fabio Jakobsen, Iljo Keisse en Davide Martinelli 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties