1 Belg in selectie Trek-Segafredo voor Tour de France, Belgische afvaller reageert: "Veel voor opgeofferd, enorme ontgoocheling"
Redactie
| 3 reacties

1 Belg (Jasper Stuyven) in selectie Trek-Segafredo voor Tour de France, Belgische afvaller Edward Theuns reageert: "Veel voor opgeofferd, enorme ontgoocheling"

1 Belg in selectie Trek-Segafredo voor Tour de France, Belgische afvaller reageert: "Veel voor opgeofferd, enorme ontgoocheling"
Foto: © photonews

Trek-Segafredo heeft zijn Tourselectie bekendgemaakt. Daarbij is plek voor één Belg, en dus niet voor twee, in dienst van Richie Porte.

Porte mikt op het podium in Parijs: "We hebben een goed uitgebalanceerd team en het podium zou heel mooi zijn. Ik ben enorm gemotiveerd, maar het wordt een geweldige strijd."

De Australische kopman zal worden bijgestaan door Julien Bernard, Giulio Ciccone, Koen de Kort, Fabio Felline,  Bauke Mollema, Toms Skujins en onze landgenoot Jasper Stuyven.

Theuns er niet bij

Edward Theuns is er dus niet bij in de Tour de France. "Het is een grote teleurstelling, want ik keek er enorm naar uit - zeker met de start in Brussel", laat hij weten via de sociale media.

"Ik heb er veel voor opgeofferd de voorbije maanden en ik voelde me klaar om de ploeg op de best mogelijke manier bij te staan in de race. Ik wens mijn teamgenoten het allerbeste in de Tour."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties