🎥 Kevin De Weert geeft duiding bij training voor ploegentijdrit en oogt optimistisch
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kevin De Weert begeleidt Lotto-renners bij training voor ploegentijdrit

🎥 Kevin De Weert geeft duiding bij training voor ploegentijdrit en oogt optimistisch
Foto: © photonews

Heel wat teams gingen hun ploegentijdrit inoefenen op het circuit van Zolder. Lotto-Soudal deed dat elders, in Ronquières wel bepaald. Voor de ploeg van Kevin De Weert is deze discipline wel even belangrijk en de performance manager gaf dan ook wat toelichting.

"Het was vooral belangrijk om een beetje de posities, de orde hoe we gaan rijden, te testen", legt De Weert de bedoeling van de training uit. "En ook bepaalde commando's voor de jongens waar ik nog niet heb mee samengewerkt dit jaar."

Iedereen moet immers goed op mekaar afgestemd zijn. Het was niet de bedoeling om de renners al zwaar te doen afzien. "Het was zeker geen intensieve training. Het was een technische training. We hebben vijftien minuutjes in formatie gereden. Tussen de twee blokken was er even feedback van de jongens."

GEEN AANPASSINGEN NODIG

Daar zat niets alarmerends bij. "En aanpassen waar nodig, maar we hebben niets moeten aanpassen. Alles was oké." Lotto-Soudal is dus klaar voor de ploegentijdrit in de Ronde van Frankrijk van komende zondag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties