Drie contractverlengingen in één klap: naast Matthews blijven ook Nederlandse sprintsensatie en Amerikaan Sunweb langer trouw
Redactie
| 0 reacties

Michael Matthews, Chad Haga en Cees Bol blijven tot 2021 bij Team Sunweb

Drie contractverlengingen in één klap: naast Matthews blijven ook Nederlandse sprintsensatie en Amerikaan Sunweb langer trouw
Foto: © photonews

Team Sunweb heeft drie dagen voor Le Grand Départ in Brussel drie contractverlengingen bekendgemaakt. Michael Matthews, Chad Haga en de Nederlandse sprinter Cees Bol blijven de Duits-Nederlandse ploeg tot eind 2021 trouw.

De belangrijkste contractverlenging komt natuurlijk op naam van Michael Matthews. 'Bling' kwam in 2017 toe bij Sunweb en won onder meer de groene trui in de Tour. "Ik ben blij dat ik hier nog twee jaar blijf", aldus de Australiër. "Ik heb hier al een geweldige tijd gehad. Hopelijk kan ik hier nog meer successen boeken."

Ook Haga en Bol blijven

Naast Matthews blijven ook Cees Bol en Chad Haga tot 2021 bij Sunweb. Bol maakte dit seizoen al indruk met winst in Nokere Koerse, een ritzege in de Ronde van Californië en ritwinst in de Ronde van Noorwegen. 

"Ik kende een droomstart bij de ploeg", aldus de bijna 24-jarige sprinter. "Het is fantastisch om in mijn eerste profseizoen meteen drie keer te winnen. Ik kijk er naar uit om me hier verder te ontwikkelen en volgende stappen te zetten in mijn carrière. Dit is de juiste plaats voor mij. Hopelijk kunnen we in de toekomst samen nog resultaten boeken", besluit Bol. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties