Echtgenote van Serge Pauwels zeker van haar stuk: "Als rennersvrouw zie je dat direct"

Echtgenote van Serge Pauwels zeker van haar stuk: "Als rennersvrouw zie je dat direct"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Serge Pauwels gaat dit jaar nog maar eens een poging wagen om een ritoverwinning te bemachtigen in de Ronde van Frankrijk. Voor een type renner als hij gaan er zeer veel inspanningen mee gepaard, maar zijn echtgenote is zeker: Pauwels is klaar voor de Tour.

Ine Beyen weet waar ze het over heeft, want ze is zelf nog wielrenster geweest; "Ik wist het al langer dan vandaag, als rennersvrouw zie je dat namelijk direct. Aan de manier waarop ze op zijn fiets zit. Aan de manier waarop hij die trappers door de wind klieft", ontwikkelt Beyen haar theorie op haar Instagramaccount.

"Zijn benen zijn dik (dit woord is compleet misplaatst want hij is nog een sprietje breed) in orde. Hij is klaar om te vlammen in de Ronde van Frankrijk", voorspelt Beyen, die samen met Pauwels twee dochtertjes heeft. Met zoveel steun en vertrouwen moet het wel goed komen voor de renner van CCC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De leven ❤ ♡ ♡ Ik wist het al langer dan vandaag, als rennersvrouw zie je dat namelijk direct. Aan de manier waarop hij op z'n fiets zit. Aan de manier waarop hij die trappers door de wind klieft. Zijn benen zijn dik (dit woord is compleet misplaatst want hij is nog een sprietje breed) in orde. Hij is klaar om te knallen in @letourdefrance ! ♡ ♡ Ook voor mij wordt het best een drukke julimaand. Reportages maken voor @sportwereld.be èn op en af rijden met de meisjes die niets liever willen dan hun papa te gaan aanmoedigen. (Ofwel willen ze gewoon de snoepjescaravaan zien passeren 🤷‍♀️.) ♡ ♡ Zoveel zin in! ♡ ♡ Wees voorzichtig @sergepauwels ❤ #cyclist #cyclingpic #bkgent #letour #letour2019 #besafe #goodluck #hardworkhastopayoff #familytime #family #videoreportage #journalist #videojournarnalist #busydays

Een bericht gedeeld door i n e b e y e n (@inebeyen) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties