Gaat Tom Dumoulin zijn contract ontbinden? Renner reageert op de geruchten

Gaat Tom Dumoulin zijn contract ontbinden? Renner reageert op de geruchten
Foto: © photonews

Waar ligt de toekomst van Tom Dumoulin? Na zijn opgave in de Ronde van Italië en forfait voor de Ronde van Frankrijk, gonst het plots van de geruchten over een vertrek bij Sunweb. Dat zou er ook heel erg snel kunnen komen mits beide partijen akkoord geraken zijn contract te ontbinden.

Tom Dumoulin heeft nog een lopende overeenkomst met Sunweb tot eind 2021. In principe zou er dit jaar van een vertrek dus zeker geen sprake zijn, maar langzaam maar zeker zijn er barsten ontstaan in het huwelijk, zo berichtten verschillende Nederlandse media.

INTERESSE VAN JUMBO-VISMA

De ronderenner zou met manager Iwan Spekenbrink in onderhandeling zou zijn om zijn contract in onderling overleg te ontbinden. Indien het zover komt, zou het Nederlandse Jumbo-Visma te trappelen staan om Dumoulin aan boord te halen.

Dumoulin ontkent de geruchten echter in De Telegraaf. "Ik maak al jaren deel uit van een fantastisch team waar ik met trots mag samenwerken met uiterst gepassioneerde collega's. Een overgang is thans niet aan de orde", klinkt het in een statement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties