OFFICIEEL: Belgische knecht blijft twee jaar langer bij Deceuninck-Quick.Step

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties
OFFICIEEL: Belgische knecht blijft twee jaar langer bij Deceuninck-Quick.Step
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tim Declercq heeft zijn contract bij Deceuninck-Quick.Step verlengd. De voormalig renner van Sport Vlaanderen-Baloise rijdt ook de volgende twee seizoenen voor de ploeg van Patrick Lefevere.

Declercq is één van de trouwe knechten in de blauwe brigade en droeg zijn steentje bij aan de successen van de voorbije twee seizoenen. "Het was een droom toen ik drie jaar geleden een contract tekende bij deze geweldige ploeg", aldus Declercq.

"Patrick (Lefevere, red.) en ik hebben snel een nieuw akkoord gevonden en ik ben blij om iedereen te laten weten dat ik nog langer een lid van de Wolfpack blijf. Een ploeg waar ik me thuisvoel. Het maakt me extreem trots om hier langer te blijven en ik hoop dat de komende twee jaren nog meer succes brengen."

Ook Patrick Lefevere is in zijn nopjes door de contractverlenging van 'El Tractor'. "Sinds Tim naar ons is gekomen, heeft hij ons kracht bijgebracht. Hij is bovendien een ware teamspeler die zich volledig geeft voor de leiders binnen de ploeg. Je kan altijd op hem rekenen. Het was dus een logische stap om een vervolg aan onze samenwerking te breien", besluit de teammanager van Deceuninck-Quick.Step. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties