Discussie barst volop los bij De Cauwer en Planckaert: "Bardet is een broekschijter"

José De Cauwer vindt Romain Bardet een 'broekschijter'

Discussie barst volop los bij De Cauwer en Planckaert: "Bardet is een broekschijter"
Foto: © photonews

Bij AG2R zijn alle ogen gericht op Romain Bardet tijdens de komende Ronde van Frankrijk. Dat is nogmaals gebleken op de ploegenvoorstelling. Oliver Naesen liet op het podium uitschijnen dat hij niet voor de bolletjestrui zou mogen gaan op de Muur van Geraardsbergen.

Dat viel niet goed bij analist Eddy Planckaert. "Ik zie Eddy hier al klapperen en knipperen met zijn ogen en oren", reageerde José De Cauwer bij Sporza. "Bardet heeft zoveel schrik om in België rond te toeren. Schrik voor valpartijen, schrik voor breuken. Hij heeft een veilige loods nodig met parcourskennis. Dat is Naesen en niemand anders."

BARDET HEEFT NAESEN NODIG

Planckaert pruttelde tegen. "Na veertig kilometer? Het is de specialiteit van Naesen!?" De Cauwer kon het wel appreciëren en formuleerde het vervolgens op een andere manier. "Bij ons zeggen ze het zo: Bardet is een broekschijter. Hij heeft gewoon zo iemand nodig."

Nadien liet teammanager Vincent Lavenu wel vallen dat Oliver Naesen wel degelijk zijn kans zou mogen gaan in de Ronde van Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties