Lotto Soudal komt met heuglijk nieuws over sponsors

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Lotto Soudal komt met heuglijk nieuws over sponsors
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotto Soudal zal de komende jaren zeker niet het uit het peloton verdwijnen. Zowel Lotto als Soudal heeft bevestigd dat het tot eind 2022 zal blijven sponsoren.

Heuglijk nieuws dus twee dagen voor 'Le Grand Départ' in Brussel. Lotto en Soudal blijven nog drie seizoenen langer actief als sponsors van de wielerploeg.

Bovendien zullen Lotto en Soudal twee gelijkwaardige titelsponsoren worden. Dat zal duidelijk worden in de shirts van de ploeg, laat het team van John Lelangue en teammanager Marc Sergeant nog weten. Zo zal er in Belgische koersen met een Lotto-shirt gekoerst worden en in het buitenland met een Soudal-truitje. 

Algemeen manager John Lelangue is in de wolken. "Ik ben natuurlijk uitermate verheugd om vandaag, twee dagen voor de Grand Départ van de Tour de France in Brussel, te kunnen aankondigen dat onze beide naamsponsors hun engagement verlengd hebben tot eind 2022", klinkt het in een persbericht. 

Wisselende truitjes

"Soudal heeft beslist om zijn investering te verhogen en op hetzelfde niveau te brengen als Lotto. Vanaf heden hebben we dus twee evenwaardige naamsponsors en dat zal zichtbaar zijn op onze outfit. In de Belgische wedstrijden blijven we met Lotto Soudal op onze shirts rijden, maar tijdens de buitenlandse wedstrijden – vanaf de Tourstart – zal er Soudal Lotto op onze shirts staan. Dat is innovatief en inventief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties