Movistar: "We starten met twee kopmannen, daarna zien we wel"
Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Movistar start met Landa en Quintana als kopmannen

Movistar: "We starten met twee kopmannen, daarna zien we wel"
Foto: © photonews

Net zoals heel wat andere ploegen gaf Movistar vandaag zijn persconferentie voor de Tour. De Spaanse ploeg start met heel wat ambities en begint met twee kopmannen aan de Franse rittenkoers.

Die kopmannen zullen tijdens de aankomende Ronde van Frankrijk Nairo Quintana en Mikel Landa zijn. Volgens teammanager Eusebio Unzué zullen Quintana en Landa wel uitmaken wie die beste is in de Tour: "We twijfelen absoluut niet aan Quintana, maar ook Landa zit in een fantastische vorm. De sterkste renner zal uiteindelijk wel bovendrijven."

Landa en Quitana zelf blijven er voorlopig nog rustig onder. "We kijken uit naar de start van de Tour. We zijn allebei goed en zullen er vanaf dag een staan."

En Valverde dan? 

Wie Movistar zegt, zegt eigenlijk ook Alejandro Valverde. De wereldkampioen is al jaren de hoeksteen van de ploeg en staat ook aan de start van de Tour. "Ik heb altijd ambitie, maar ik ga niet voor het geel. Het doel is om het geel te behalen in Parijs met de ploeg. Landa en Quintana staan scherp en zijn allebei klaar voor deze Ronde van Frankrijk, we staan hier met veel rust en zelfvertrouwen. We hebben de Giro al op zak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/01/2020 - 26/01/2020 Tour Down Under
25/01/2020 Kasteelcross
26/01/2020 GP Adrie Van der Poel
01/02/2020 - 02/02/2020 WK
05/02/2020 Parkcross

Nieuwste reacties