Quinten Hermans flirt nog wat nadrukkelijker met buitenlands team

Quinten Hermans flirt nog wat nadrukkelijker met buitenlands team
Foto: © SC

De sterke prestaties op de weg gaan Quinten Hermans waarschijnlijk geen windeieren leggen, onlangs met onlangs nog een derde plaats in Dwars door het Hageland. Ruim twee weken gelden raakte al bekend dat Total Direct Energie interesse heeft en die is er zeker niet minder op geworden.

Hermans oogste dit jaar aandacht met zijn drie ritzeges én eindzege in de Flèche du Sud. In de Baloise Belgium Tour deed hij het vooral goed in de tijdrit. Sindsdien lopen er alvast gesprekken tussen hem en Total Direct Energie.

Hermans wil zijn mogelijkheden verder ontdekken en gaat wellicht nog meer wedstrijden rijden op de weg. Wellicht houdt dat ook een vertrek bij Telenet Fidea in. De veldrijder is immers einde contract. Het Nieuwsblad weet dat Jean-Réné Bernaudeau, de teammanager van Total Direct Energie, de volgende dagen een nieuwe afpraak heeft om overleg te plegen.

MEERDERE OPTIES

Afwachten of beide partijen er uit geraken en er na het geflirt ook effectief een huwelijk komt. Gebeurt dat niet, dan moet Hermans niet meteen te wanhopen. Hij zou ook kunnen reken op belangstelling van meerdere andere teams. Cofidis is naar verluidt bij de geïnteresseerden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties