Tim Wellens dankt sterke Tourstart aan 'geheim wapen'
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Tim Wellens voelt zich goed bij behandeling van osteopaat

Tim Wellens dankt sterke Tourstart aan 'geheim wapen'
Foto: © photonews

In het verleden was de Ronde van Frankrijk niet meteen Wellens zijn ding, maar dit jaar is hij alvast goed vertrokken. En dat is niet alleen zijn eigen verdienste, zo meent Wellens. Ook de inbreng van zijn osteopaat is blijkbaar van grote waarde.

In zijn column in Het Belang van Limburg gaat Wellens dieper in op zijn bezoeken aan osteopaat Geert Beirnaert. "Hij past een vorm van acupunctuur op me toe. In Brussel reed ik rond met magneetbolletjes die bevestigd worden met onzichtbare plakkers op mijn oor. Recht in het aspirinepunt van mijn lichaam. Zo kan ik dieper door de pijngrens gaan."

Op weg naar Epernay begon Wellens dan aan een lange ontsnapping en greep hij de bergtrui. Terwijl hij beroep deed op een soortgelijke methode. "Gisteren heeft hij twee plakkers op andere lichaamsdelen gevestigd. Ik voel me er goed bij."

Ik vind dit soort zaken wel tof 

Straf dat daar zoveel profijt uit gehaald zou kunnen worden. Toch echt wel een geheim wapen dan? "Ik wil niet beweren dat dit mijn geheim is, maar ik vind dit soort zaken wel tof. Ik voel me in harmonie. En als het een keer niet werkt, tant pis."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

13/10/2019 Gieten
17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern

Nieuwste reacties