Belgische ploegmaat leeft mee met Tom Dumoulin: "Tom moet verplicht rust nemen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Louis Vervaeke zit in met Tom Dumoulin

Belgische ploegmaat leeft mee met Tom Dumoulin: "Tom moet verplicht rust nemen"
Foto: © photonews

Het doet toch ferm de wenkbrauwen fronsen dat er een scheurtje in de kniepees is aangetroffen bij Tom Dumoulin. Zo lang na zijn val in de Ronde van Italië. Toch bizar dat die diagnose niet sneller gesteld is. Ook Louis Vervaeke heeft er zo zijn vragen bij.

Vervaeke is de ploegmaat van Dumoulin bij Sunweb en was te gast bij Sporza Tour. "Ik vind het apart dat een renner van zijn kaliber niet meteen de juiste diagnose heeft gekregen en zo lang met vragen is blijven zitten." Plots kreeg Vervaeke een sms van zijn Nederlandse teamgenoot. "Ik had gevraagd om nog een keer samen te gaan trainen."

Dumoulin had echter slecht nieuws voor onze landgenoot. Maar het is vooral slecht nieuws voor zichzelf. "Hij stuurt dat dat niet zal lukken. De blessure is erger dan gedacht en hij moet verplicht rust nemen. Hij gaat er even tussenuit."

Als sporter wil je altijd een doel hebben 

Voor de ronderenner is het hopen dat hij nog fit geraakt voor de Vuelta. Nadat hij het eerder slechts enkele dagen op de been bleef in de Giro en de Tour moest schrappen. "Als sporter wil je altijd een doel hebben. Door die problemen moet hij nu voor de tweede of derde keer zijn doelen bijstellen. Dat is niet makkelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic
20/03/2021 Milaan - San Remo
22/03/2021 - 28/03/2021 Ronde van Catalonië

Nieuwste reacties