Ook Duitse voorjaarsrevelatie in beeld bij Deceuninck-Quick.Step
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Patrick Lefevere lonkt naar Duitse voorjaarsrevelatie Nils Politt (Katusha-Alpecin)

Ook Duitse voorjaarsrevelatie in beeld bij Deceuninck-Quick.Step
Foto: © photonews

Door het vertrek van Philippe Gilbert naar Lotto Soudal is Patrick Lefevere op zoek naar renners om zijn voorjaarsteam te versterken. Het oog van de teammanager van Deceuninck-Quick.Step is alvast gevallen op de Duitser Nils Politt (Katusha-Alpecin).

De 25-jarige Duitser ligt nog tot eind 2020 onder contract, maar door de recente ontwikkelingen bij Katusha-Alpecin kan Politt na dit seizoen wel eens een vrije renner zijn. Dat is Patrick Lefevere niet ontgaan, want de West-Vlaming heeft volgens het Franse L'Equipe zijn zinnen gezet op de revelatie van het afgelopen voorjaar. 

Politt reed een dijk van een voorjaar en bekroonde dat met enkele knappe resultaten. Zo moest hij alleen Philippe Gilbert voor zich dulden in Parijs-Roubaix en werd hij een week eerder knap vijfde in de Ronde van Vlaanderen. 

Ruildeal in de maak

Naast het dossier Bert Vanlerberghe is er ook nog een ruildeal in de maak. Davide Martinelli zou Deceuninck-Quick.Step verlaten voor Astana, zijn 26-jarige landgenoot Davide Ballerini maakt de omgekeerde beweging. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties