Van Aert geniet van de Tour: 'Het gaat fantastisch'
Arjen T'Sjoen
| 58 reacties

Wout van Aert is tevreden met de ploegprestaties

Van Aert geniet van de Tour: 'Het gaat fantastisch'
Foto: © photonews

Wat een Tour voor de mannen van Jumbo-Visma. Het won tijdens deze Tour al met Mike Teunissen en ook in de ploegentijdrit waren ze de sterkste. Vandaag toonde topspurter Dylan Groenewegen ook wederom zijn klasse.

Van Aert werkte zich vandaag uit de naad in dienst van zijn kopman Dylan Groenewegen. De jonge Belg was enorm tevreden met de ploegprestatie: 'De ploeg draait gewoon fantastisch. Tony Martin rijdt een hele dag in dienst van de ploeg en als je dan ziet dat hij in het slot nog eens meegaat, ben je nog meer gemotiveerd om je ding te doen', vertelde van Aert aan Sporza.

'Ik ben vol gegaan tot op 2,5 kilometer van de meet, daar lag mijn finish. Daarna deden Amund, Mike en uiteindelijk Dylan het fantastisch. Het verschil was miniem met Caleb Ewan, maar een centimeter is genoeg.'

Morgen?

Morgen volgt er in principe een kans voor de vluchters, het kan zijn dat van Aert zal proberen meegaan: 'Ik moet nog eens goed bekijken hoe het profiel er precies uitziet. Ik ken de regio nog van de Dauphiné dus ik kan er mij iets bij voorstellen. We zien wel hoe de koers verloopt', aldus een blikende van Aert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties