De Gendt krijgt als beloning voor ritzege voortaan steevast zijn lievelingsgerecht voorgeschoteld
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Echtgenote gaat Thomas De Gendt elke dag trakteren op rabarbertaart

De Gendt krijgt als beloning voor ritzege voortaan steevast zijn lievelingsgerecht voorgeschoteld
Foto: © photonews

Een brede smile kon er vanaf bij Thomas De Gendt tijdens de podiumceremonie. In de eerste plaats omdat hij net op spectaculaire wijze een Tourrit gewonnen had, maar misschien ook wel omdat hij weet dat er op het thuisfront wat te smullen valt. Rabarbertaart bijvoorbeeld.

Evelyn Tuytens, de echtgenote van De Gendt, reageerde bij Het Nieuwsblad op de overwinning van haar man. Ze wist 's ochtends niet wat hij van plan was. "We hoorden elkaar kort in een bericht. Het ging niet over de koers. Ik zei hem dat ik rabarbertaart zou maken. Dat is zijn lievelingsgerecht. Ik wilde mijn recept op punt stellen tegen dat hij thuiskomt van de Tour. Vanaf nu maak ik dus elke dag rabarbertaart..."

Dat zal Thomas zeker appreciëren. Die deelde na de aankomst zijn vreugde met zijn vrouw en kinderen. "Ik heb Thomas even aan de lijn gehad en nadien de telefoon doorgegeven aan Timo. Die wist met zijn vreugde echt geen blijf." Dat was blijkbaar tijdens de koers ook al zo. "Timo riep constant: Papa gaat winnen, papa gaat winnen."

GEEN FAN VAN DALEN

Zelf was Evelyn daar veel minder zeker van, die overigens niet de hele dag voor haar tv zat. "Met de kindjes is dat moeilijk. De laatste kilometers volgde ik wel en ik zag zijn voorsprong alsmaar slinken. Ik geloofde er zelf niet meer in. Thomas is zelf geen grote fan van dalen en die twee achtervolgers zaten hem echt wel op de hielen." Het maakt de overwinning enkel des te mooier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties