Wout Van Aert onder de indruk: "Verhalen van de afgelopen jaren gehoord, maar nu zelf mogen voelen hoe hard De Gendt ging"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties

Ook Wout Van Aert onder de indruk na superprestatie van Thomas De Gendt in de Tour

Wout Van Aert onder de indruk: "Verhalen van de afgelopen jaren gehoord, maar nu zelf mogen voelen hoe hard De Gendt ging"
Foto: © photonews

De overwinning van Thomas De Gendt van zaterdag zinderde voor de start van de negende etappe nog steeds na in het peloton. Ook Wout Van Aert was onder de indruk.

Zelf ziet Van Aert wel kansen in de rit van zondag. "Ik denk dat het iets makkelijker is dan gisteren", vertelt Van Aert bij VTM. "De kans is groot dat er vandaag met een kleine groep gesprint wordt."

"Ik had er gisteren ook graag bijgezeten, maar het zag er toch naar uit dat De Gendt voorop zou blijven. Ik achtte de kans dus klein dat het een sprint zou worden, dus ik ben blij dat ik in de finale krachten gespaard heb."

Straffe De Gendt

Ook de renner van Jumbo-Visma was onder de indruk van de straffe stoot van landgenoot Thomas De Gendt. "Ik heb heel de dag mogen voelen hoe hard het ging in het peloton. En hij blijft er toch voor. Je hoort alle verhalen van de afgelopen jaren van Thomas, maar dit is één van de eerste keren dat ik het mag voelen. Ongelofelijk."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties