Mevrouw Van Aert: "Het zat er aan te komen, maar het moest er nog uitkomen"
Redactie
| 69 reacties

Sarah De Bie beleefde de overwinning van Wout Van Aert in Tour op heel intense manier

Mevrouw Van Aert: "Het zat er aan te komen, maar het moest er nog uitkomen"
Foto: © photonews

"Ik heb Wout gezegd dat hij alleen mag winnen als ik er ben." Dat waren de woorden van Sarah De Bie in HLN voor de start van de Tour. Die belofte is haar echtgenoot alvast niet nagekomen, want nét nu is de wederhelft van Wout Van Aert op vakantie.

Wat een Tour-debuut voor Wout Van Aert. Meteen ritwinst, de vierde ritzege van Jumbo-Visma na onder meer ook een ijzersterke ploegentijdrit van de drievoudige wereldkampioen veldrijden. Al was zijn vrouwtje er jammer genoeg vandaag niet bij. "Ik ben op vakantie met vrienden, maar niet in Frankrijk", aldus mevrouw Van Aert in een reactie bij Radio Tour.

"We zaten op een boot op het water, maar gelukkig hadden we tv. We hebben het heel intens beleefd. De vreugde was uiteindelijk ook heel intens. Ik ben superblij dat hij eindelijk zijn ritzege heeft. Gisteren was hij nog heel teleurgesteld, maar hij loopt over van vertrouwen. Het zat eraan te komen, maar het moest er nog uitkomen."

Vertrouwen na Dauphiné

Heel verbaasd is De Bie niet na de ritzege van manlief. "Na de Dauphiné had ik er toch wel vertrouwen in dat het ook in een sprint kon. Hij was al eens tweede toen Sagan won en toen zei hij dat hij eerder had moeten aangaan."

Ze kon bovendien Van Aert ook al even spreken na zijn ritzege. "Dat was redelijk emotioneel voor ons allebei. Ik denk dat dit zijn mooiste zege was", bekent De Bie. "Hij kan nu zonder enige druk de andere ritten aanvatten. Misschien kan hij ook nog de tijdrit meepikken. Ze zijn toch in de winning mood met de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice
11/03/2020 - 17/03/2020 Tirreno-Adriatico

Nieuwste reacties