Remco Evenepoel en Philippe Gilbert klaar voor comeback in Italië
Redactie
| 4 reacties

Deceuninck-Quick.Step met Philippe Gilbert en Remco Evenepoel naar Adriatica Ionica Race

Remco Evenepoel en Philippe Gilbert klaar voor comeback in Italië
Foto: © photonews

Van 24 juli tot 28 juli staat in Italië de tweede editie van de Adriatica Ionica Race op de agenda. Deceuninck-Quick.Step rekent op onder meer Philippe Gilbert en de jonge Remco Evenepoel.

Sterke selectie van Deceuninck-Quick.Step in de Italiaanse rittenkoers. Hodeg kan voor de sprintetappes gaan, Evenepoel en Knox kunnen zich toeleggen op het klassement. En met Gilbert gaat er ook een hele brok ervaring mee.

"Het is mijn eerste Italiaanse rittenkoers in meer dan een jaar", vertelt Gilbert. "Het is een leuke manier om het tweede deel van het seizoen op gang te trappen. Ik heb enkele van de mooiste overwinningen uit mijn carrière in Italië gevierd. Het wordt een goede test om te zien hoe het met mijn conditie staat."

Evenepoel is dan weer bezig aan zijn eerste hoogtestage ooit. Hij komt voor het eerst sinds het BK in Gent opnieuw in actie. "Ik sta te popelen om opnieuw te koersen, want het is toch al een tijdje geleden. Ik weet niet hoe mijn vorm zal zijn na het trainingskamp in Livigno, maar ik ben gemotiveerd. Hopelijk haalt de ploeg enkele mooie resultaten."

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor de Adriatica Ionica RaceRemco Evenepoel (BEL), Philippe Gilbert (BEL), Alvaro Jose Hodeg Chagui (COL), Mikkel Honoré (DEN), James Knox (GBR), Davide Martinelli (ITA) en Florian Sénéchal (FRA)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties